AKR vazhdon fuqizimin në Gjilan
20/09/2016

U mbajtë Kuvendi zgjedhor i Nëndegës “Qendra” nën udhëheqjen e Koordinatorit të Degës z. Ismet Hajdini.

Për Kryetar u zgjedh me vota unanime nga Delegatët e pranishëm Kushtrim Kqiku , me profesion Ekonomist.

Strukturat e dalura nga ky Kuvend janë.

1. Kushtrim Kqiku Kryetar
2. Marigonë Byqmeti Nënkryetare
3. Emir Kadriu Nënkryetare
4. Driton Salihu Sekretar
5. Dëfrim Salihu Anëtar i Kryesisë
6. Enduena Keqmezi
7. Florentina Rudi
8. Mustaf Aliu
9. Vigan Selmani
10.Adile Sylejmani
11.Arian Ibrahimi

fb_img_1474397662914fb_img_1474397659686

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart