AKR vazhdon procesin zgjedhor në Mitrovicë
11/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Mitrovicë Jeton Ujkani u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës Rahovë e ulet në Mitrovicë, ku me shumicë votash kryetar është zgjedhur Afrim Peci.

mitro mitro-1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart