AKR zgjerohet edhe më shumë në Drenas
01/06/2016

Procesit të brendshëm zgjedhor të Aleancës Kosova e Re janë duke iu bashkangjitur shumë njerëz të rinj nga të gjitha viset e Kosovës. Dy nëndegë të reja janë hapur në Arllat dhe Llapushnik të Drenasit. Aty para shumë të pranishmëve u shpreh optimizmi dhe vendosmëria që nëpërmjet AKR-së të punohet që vendi të dalë nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale. AKR-ja fton të gjithë qytetarët të cilët dëshirojnë që të japin kontribut në të mirë për vendit, tek ne do ta gjejnë hapësirën për të jetësuar idetë e tyre për një të ardhme më të mirë.

13313345_10206642257280027_1884506827_o

13313590_10206642211318878_347983951_o

13313596_10206642257240026_981301007_o

13323973_10206642211278877_1011985457_o

13324205_10206642211438881_1169079083_o

13340611_10206642211238876_803051886_o

13340736_10206642257120023_205979963_o

13340854_10206642211358879_813344298_o

13340890_10206642257320028_1580649685_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart