Aleanca Kosova e Re fuqizohet edhe në Deçan
11/08/2016

Të rinjt e Deçanit të pakënaqur me qeverisjen lokale dhe qëndrore kanë zgjedhur Aleancën Kosova e Re dhe Presidentin z. Behgjet Pacolli për arritjen e progresit për një punësim dhe përspektivë me të madhe për të rinjt deçanas.

Në kuadër të këtij vizioni sot u mbajt takimi i grupit inicues për formimin e Forumit Rinor të AKR-së në Deçan, ku para të rinjve Kryetari i Mitrovicës z. Agim Bahtiri paraqiti vizionin e AKR-së për zhvillimin e vendit duke inkurajuar të rinjt që të punojnë për Kosovën, ndersa të rinjt falenderuan AKR-në për mbështetjen dhe hapësirën që po krijon të rinjve që edhe ata të jenë pjesë e vendimmarrjës.

13690653_1133059916736298_8276869342044781939_n

13697116_1133059920069631_6411858480228254275_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart