Aleanca Kosova e Re, organizon puntori me ekspertin nga Gjermania
09/06/2015

Aleanca Kosova e Re në bashkëpunim me Fondacionin Friedrich Naumann organizoi punëtori dy ditore.

AKR – sfidat për të ardhmen! Me ndihmën e ekspertit Gjerman, z. Manfred Richter.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart