Aleanca Kosova e Re vazhdon të merr përkrahjen dhe primatin në mesin e qytetarëve të komunës së Lipjanit

Atje është mbajtur nëndega e radhës në Topliqan, në praninë e më shumë se 50 delegatëve.

Nëndega e Topliqanit për kryetar zgjodhi Leotrim Banullën dhe kryesinë e përbërë nga:

1. Leotrim  Banulla – Kryetar;

2. Alban Sllamniku – Nënkryetar;

3. Laurant Peqani  – Nënkryetar;

4. Flamur Sahitolli – Sekretar;

5. Rexhep Banulla – Anëtarë;

6. Sokol Sahitolli – Anëtarë;

7. Milot Matoshi – Anëtarë;

8. Ibrahim Gashi – Anëtarë;

9. Agron Sopa – Anëtarë;

10. Egzon Peqani – Anëtarë;

11. Anton Daka – Anëtarë.

Kjo nëndegë u mbajt nën organizimin e koordinatorit për komunën e Lipjanit z. Sabit Pacollit.

Ndërsa të pranishëm në këtë kuvend zgjedhor si mysafir ishin edhe Islam Pacolli, Besnik Berisha, Bekim Olluri, Blerim Gashi, Shaip Jashari, Ardian Bytyqi, etj.

AKR-ja gjendet në procesin e brendshëm zgjedhor, proces ky të cilin është duke e mbajtur me plot sukses, dhe po gjen një përkrahje të gjerë në popullsi, në çdo qytet dhe fshat të Kosovës.

AKR-ja gjithashtu fton të gjithë qytetarët të cilët janë të pakënaqur me gjendjen e tanishme në vend, që t’i bashkohen alternativës së vetme për ta nxjerr vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale.

14481992_10210763540551500_4178380999920908471_o

14480738_10210763538031437_1605636822561615969_o

14425347_10210763539551475_8402837369574960973_o

14409608_10210763537431422_5423479866980984859_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart