Anëtarësimi në UNESCO do të bëhet realitet më 2017-n me (Video)
11/08/2016

Anëtarësimi në UNESCO do të bëhet realitet më 2017-n me presidentin e Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart