Askush nuk guxon t’ua mohoj qytetarëve lirinë e zhvillimit
09/09/2016

Askush nuk ka të drejtë të mohoj zhvillimin e qytetarëve, tu mohoj atyre një jetë më të mirë, zhvillim ekonomik dhe shërbime kualitative.

Kamenica është njëra ndër komunat e Kosovës e cila është duke e bërë ndryshimin drejt të tashmes dhe të ardhmes më të mirë. Kaminca çdo ditë e më shumë është duke iu bashkuar Aleancës Kosova e Re dhe duke përkrahur presidentin e AKR-së z. Behgjet Pacolli.

Presidenti Pacolli, në vizitën e fundit që i bëri kësaj komune takoj shumë njerëz të sinqertë të cilët ia duan të mirën Kosovës dhe Kamenicës, dhe u shprehën të gatshëm të sakrifikohen vetëm e vetëm që të nxjerrin vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale, dhe ta shpëtojnë vendin nga kolapsi i cili çdo ditë e më shumë po i kërcënohet Kosovës.

AKR-ja tani është në procesin e brendshëm zgjedhor, proces ky i cili është duke u mbajtur me shumë sukses dhe çdo ditë po pranon aderime të reja, të gatshëm që brenda AKR-së të punojnë për të mirën e vendit.

Njëherësh AKR-ja u bënë thirrje të gjithë atyre që nuk pajtohen me gjendjen e tanishme dhe qeverisjen e vendit deri më tani, dhe janë të gatshëm që të kontribuojnë për nxjerrjen e vendit nga kriza, hapësirën e nevojshme për punë mund ta gjejnë vetëm brenda AKR-së.

dsc_0178

dsc_0180

dsc_0218

dsc_0224

dsc_0217

dsc_0187

dsc_0198

dsc_0202

dsc_0203

dsc_0206

dsc_0210

dsc_0212

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart