Atë që nuk mund ta bënte as OKB-ja, e bëri presidenti i AKR-së Behgjet Pacolli (Video)
11/08/2016

Atë që nuk mund ta bënte as OKB-ja, e bëri presidenti i Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart