Bahtiri ndaloi vënien e bustit të Car Llazarit në urën e Ibrit
11/08/2016

Lapidari i Car Llazarit ka pasur të vendosej pikërisht në urën e Ibrit, gjë e cila është parandaluar nga kryetari i Mitrovicës së Jugut Agim Bahtiri, por për të ndërhyrë më shumë ai nuk ka pasur kompetenca, ka thënë Bahtiri për Rrokum TV.

“Ne duhet të mendojmë se ky lapidar e ka një interes të vetin dhe interesat janë se kuvendi komunal i pjesës së veriut ka sjellë një vendim të tillë ku pjesa shqiptare që është atje në asamble ka qenë tek unë dhe ata e kanë shfaq mendimin e vet dhe pastaj e kanë lëshuar mbledhjen. Ky është provokim, por në ato provokime nuk guxojnë më ra shqiptarët asnjë minutë”, ka thënë Bahtiri.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart