Bair 1 i Mitrovicës me prani të gjerë zgjedhë kryesin
28/05/2016

Në mesin e më shumë se 100 anëtarëve dhe aktivistëve, dhe një përkrahje të vendosur fuqishëm për fitoren e AKR-së për t’ia dhënë mundësinë vendit për ndryshime, është mbajtur Kuvendi Zgjedhor ne lagjen Bair 1 në Mitrovicë, ku është zgjedhur edhe struktura e re drejtuese e nëndegës.

13267952_284851348526051_2993458889755730283_n

13307389_284851245192728_8032920350267086780_n

13321702_284851275192725_8009105847749875467_n

13322047_284851305192722_6948559805770088275_n

13322187_284851371859382_5641033997069611011_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart