Behgjet Pacolli, uron besimtarët islam për Muajin e Ramazanit
17/06/2015

Të dashur miq, pasi që jemi në prag të muajit të Ramazanit, dua që në emrin tim personal dhe të Aleancës Kosova e Re, të ua uroj të gjithë vëllezërve dhe motrave shqiptarë të besimit mysliman kudo që ndodheni, këtë muaj të shenjtë të Ramazanit.

Dasht Zoti të keni agjërim të lehtë, dhe paqja, mirësia, harmonia dhe begatia të mbretërojë tek ju dhe familjet e juaja!

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart