Cermjani i Gjakovës me AKR-në
11/08/2016

Është konsoliduar nëndega e radhës në komunën e Gjakovës në radhët e Aleancës Kosova e Re. Nëndega e nëntë në Cërmjan të Gjakovës ka zgjedhur strukturat e saj, kryetarin dhe kryesinë. Ky aktivitet ka ndodhur në procesin e zgjedhjeve të brendshme që është duke mbajtur AKR-ja në gjithë Kosovën. AKR-ja është edhe duke u riorganizuar dhe duke mbajtur zgjedhjet ku në kuadër të këtyre dy proceseve gjithë qytetarët duke u bërë pjesë e AKR-së mund të bëhen pjesë në ndërtimin e partisë dhe pastaj të japin kontributin e tyre në zhvillimin e vendit.

13410777_982631361832234_421884095_o

13446224_982631315165572_1195092574_o

13446382_982631338498903_1485251557_o

13453199_982631325165571_352714616_o

13453414_982631301832240_893544651_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart