Dega e Gjilanit organizohet për qytetarët
27/05/2016

Kosova me përkrahjen e Gjilanit për Aleancën Kosova e Re do të jetë pjesë e vendeve më të zhvilluara të Evropës. Kështu u zotuan sot strukturat e degës së AKR-së në Gjilan gjatë një takimi me përfaqësuesit nga strukturat e AKR-së në qendër. Aty u bashkëbisedua për riorganizimin e partisë dhe u theksua një entuziazëm, vullnet dhe gatishmëri e degës që të ftoj shumë personalitete të reja që mund ta bëjnë ndryshimin për komunën e Gjilanit dhe gjithë Kosovën. Ata u shprehën se janë të angazhuar që të ndërtojnë një strukturë që do të u përgjigjet të gjitha kërkesave të qytetarëve, e sidomos atyre të Gjilanit.

13285702_1763249557245297_2107482587_n

13285728_1763249560578630_95120309_n

13318536_1763249573911962_1905492495_n

13318796_1763249580578628_1493385177_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart