Dega në Vushtrri me shumë aderime dhe nëndegë të reja
01/06/2016

Në kuadër të monitorimit të procesit të brendshëm zgjedhor, përfaqësues nga qendra të Aleancës Kosova e Re vizituan degën e AKR-së në Vushtrri, për të parë nga afër organizimin dhe zhvillimin e procesit zgjedhor në këtë degë. Përfaqësuesit nga qendra u informuan për shumë aderime të reja dhe për fuqizimin e kësaj dege me krijimin e shumë nëndegëve të reja në Vushtrri.

13339614_668902226594338_435278587326983124_n

13339734_668901676594393_4609976314174823246_n

13346514_668902526594308_4124133180719444191_n

13346537_668902466594314_8482299520052062577_n

13346584_668902419927652_5101742203048953710_n

13346808_668901929927701_748449077361481454_n

13307440_668901743261053_8409824178686955589_n

13315294_668901996594361_8907601714943903647_n

13319747_668902166594344_4977352801190141050_n

13319800_668902269927667_2743387175936211216_n

13321842_668901853261042_4719583904840078995_n

13327382_668902363260991_106120163013844841_n

13332824_668902056594355_8243020621963191709_n

13335973_668902319927662_4869549731281104668_n

13336132_668901803261047_805005145108727041_n

13339432_668902103261017_1519336211608382947_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart