Dolaku i Vushtrrisë përkrah fuqishëm AKR-në
11/08/2016

AKR-ja në Vushtrri formoi nëndegën e radhës në fshatin”Dolak” ku morën pjesë rreth 39 delegatë, ndersa të pranishëm ishin përfaqësues nga qendra prof.Shaqir Kutllovci, Alban Lumi, po ashtu dhe koordinatori i degës së AKR-së në Vushtrri Nasuf Aliu dhe anëtarë të tjerë të AKR-së.
Kuvendi zgjedhor u shoqërua me plot mbeshtetje dhe anëtarësi të reja.
Kryesia e zgjedhur ka këtë përbërje:

1.Abdullah Kelmendi-kryetar;
2.Njazi Berisha-nënkryetar i parë;
3.Liridon Pllana-nënkryetar i dytë;
4.Bajram Selaci-sekretar;

Anëtarë:
1.Safet Rullani
2.Blerton Shala
3.Amir Kelmendi
4.Petrit Kaqanolli
5.Ali Osmani
6.Ali Syla
7.Liridona Ahmeti.

Ndër të tjera u bashkëbisedua edhe me bashkëqytetarë të cilët i paraqiten nevojat e tyre karshi AKR-së.13606511_1126911280684495_7041706913107954153_n

13612167_1126911270684496_3148951071487012650_n (1)

13612167_1126911270684496_3148951071487012650_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart