Drenasi fuqishëm vazhdon ti bashkohet AKR-së
08/09/2016

Grupi i koordinimit të zgjedhjeve në AKR të kryesuar nga Rejhan Vuniqi, Shaqir Kutllovci dhe Mirlindë Gashi sot vizituan degën e AKR-së në Drenas, ku u pritën nga koordinatori i degës Durim Neziri dhe anëtarët e grupit punues për organizimin e zgjedhjeve në Drenas.

Rejhan Vuniqi dhe Sheqir Kutllovci nga grupi i koordinimit në nivel qendror paraqitën prioritetet e partisë duke deklaruar që me AKR-nē Kosova do të këtë rritje ekonomike 12%, vende të reja pune, shtesa për femijë, sundim të ligjit etj.
Koordinatori i AKR-së në Drenas Durim Neziri prezantoj punën që po bëhët në Drenas, ku qytetarët çdo ditë po i bashkohën AKR-së si alternativa e vetme e mbetur për zhvillimin e vendit.

Në Drenas ditët në vazhdim do të formohën edhe shumē nëndegë dhe aderime të reja.

Qytetarët e Drenasit të zhgenjyer me qeverisjen aktuale po i bashkohën rrugës së suksesit tē AKR-sē për zhvillimin ekonomik dhe rritjen e mirëqenies sociale në vend.14263963_1181042298604726_1025761526060473446_n

14222097_1181042371938052_1227096231273521040_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart