E vërteta e thënë nga presidenti i Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli që është duke ndodhur tani! (Video)
11/08/2016

E vërteta e thënë nga presidenti i Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli që është duke ndodhur tani!

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart