Edhe një nëndegë e AKR-së në Kodrën e Diellit
11/08/2016

Aleanca Kosova e Re mbajti zgjedhjet në nëndegën “Kodra e Diellit II” në kuadër të komunës së Prishtinës, ku kryetare u zgjodh Bukurije Makolli, e cila më profesion është ekologe.
Në këtë Kuvend u zgjodh edhe kryesia e kësaj nëndege:
1. Bukurije Makolli – Kryetare
2. Ymer Llapashtica – Nënkryetar
3. Remzi Vitia – Nënkryetar
4. Haxhere Metolli – Sekretare
5. Shaban Sijarina – Anëtar
6. Fadil Tahiri – Anëtare
7. Nazmi Gerbeshi – Anëtar
8. Antigona Neziri – Anëtare
9. Milaim Cana – Anëtar
10. Nderim Sopi – Anëtar
11. Ragip Cubaj – Anëtar


Kuvendin e udhëhoqi koordinatori i degës së Prishtinës Valon S Berisha, nën monitorimin e përfaqësuesit nga Komisioni Monitorues i Zgjedhjeve në AKR Xhemshit Cakolli.
Kuvendin e përshëndetën edhe asamblesitët në kuvendin komunal të Prishtinës nga AKR-ja Mirlinda Sopi dhe Sami Borovci.


Të pranishmit shprehën nevojën që vendit duhet t’i ofrohet një alternativë e re, dhe një mendësi e re politike që do ta nxirrte vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale.
Kjo është nëndega e radhës në kuadër të zgjedhjeve të brendshme që po mbahen në AKR.
AKR-ja bënë thirrje tek të gjithë ata që dëshirojnë që të punojnë në të mirë të vendit, do ta kenë hapësirën e nevojshme brenda kësaj partie.

13567467_1120133308028959_4031746273795239768_n

13592446_1120133188028971_1408605951131986727_n

13615104_1120133301362293_1860123934888338008_n

13620252_1120133184695638_899939752531189727_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart