Enver Petrovci për Behgjet Pacollin (Video)

Ja çka bëri presidenti i Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli për tu vlersuar nga aktori i madh Enver Petrovci.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart