Falemnderit Kosovë e Diasporë, Falemnderit anëtarësi e AKR-së…
21/02/2017

Mbi 40 mijë anëtarë të strukturave të AKR-së votuan dje në zgjedhjet e brendshme të partisë. Një falenderim i madh për secilin i cili dje u kujdes që demokracia e brendshme në AKR të zhvillohet.

Pa marrë parasysh rezultatet, AKR dje ka dëshmuar së është parti e vlerave të vërteta liberal -demokratike e me antarësi dinjitoze që po e merr përgjegjësinë për të ardhmen e vendit. Zoti ju bekoftë!

#20% , AKR shpresë për Kosovën

bp

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart