Ferizaji i bashkohet alternativës së AKR-së për zhvillimin e vendit
08/09/2016

Në kuadër tē procesit tē brendshëm zgjedhor, AKR nē Ferizaj, nēn udhëheqjen e koordinatorit Labinot Tahiri, u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në Komogllavë.

Nga delegatët prezentë, me shumicën e votave Kryetar i kësaj nëndege u zgjedh Kadri Hamdiu.

14263983_1180861808622775_4030036095867580294_n14184286_1180861955289427_2771638160700842569_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart