Ferizaji vazhdon fuqishëm t’i bashkohet vizionit të AKR-së për zhvillimin e vendit
29/12/2016

Po vazhdon fuqishëm procesi i ri-strukturimit të AKR në nivel vendi ku sot në Ferizaj nën udhëheqjen e koordinatorit të degës Labinot Tahiri u formua nëndega në fshatin Greme, me një pjesëmarrje të madhe të qytetarëve të cilët të zhgenjyer me qeverisjen lokale dhe qendrore iu bashkuan AKR-së duke vlerësuar atë dhe Presidentin Behgjet Pacolli si të vetmit që mund të sjellin ndryshimin pozitiv në vend dhe zhvillimin ekonomik të saj.

Më pas delegatët zgjodhën kryesinë e nëndegës si në vijim:
Kryetare: Kefsere Veseli
Nënkryetar: Lulzim Hasani dhe Arsim Sejdiu Sekretare: Alerta Haliti
Anëtarë:
Brahim Matoshi, Mentor Mani, Yemer Sejdiu, Emine Veseli, Mërgim Sejdiu, Besmir Hasani dhe Besjan Nuredini.

#AKRPËRZHVILLIMINEVENDIT

ferizaj1 ferizaj2 ferizaj

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart