Ferizaji vazhdon t’i bashkohet Aleancës Kosova e Re
12/12/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Ferizaj, nën udhëheqjen e koordinatorit Labinot Tahiri u formuan edhe dy nëndegë të reja;

Në fshatin Pleshinë ku me shumicë votash kryetar u zgjodh Ilir Avdyli.
Në fshatin Varosh, ku kryetar u zgjodh Fisnik Musa!

AKR po ngjallë shpresë tek qytetarët e Kosovës për një jetë më të mirë, punësim dhe perspektivë për të gjithë.

fetrizaj ferziaj

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart