Ferizaj fuqishëm po kalon në AKR

Aleanca Kosova e Re vazhdon me procesin e saj të brendshëm zgjedhor

AKR-ja ka mbajtur kuvendin e pestë zgjedhor, ku me këtë rast për kryetar u zgjodh Nexhat Çerkini.

Kryesia e kësaj nëndege përbëhet nga:
1. Nexhat Çerkini – kryetar
2. Jeton Bajrami – nenkryetar
3. Sabit Elezi – nenkryetar
4. Agnesa Sylejmani – sekretar
5. Rilind Ferati – antarë
6. Dimal Bega – antarë
7. Qëndresa Çerkini – antarë
8. Adnan Mahalla -antarë
9. Vigan Begai – antarë
10. Orgesa Avdiu – antarë
11. Arta Çerkini – antarë

Ky kuvend u udhëhoq nga koordinatori i degës së Ferizajit Ibrahim Hyseni, ndërsa u monitorua nga Besnik Berisha, i dërguar nga qendra, gjegjësisht nga komisioni monitorues i zgjedhjeve.

AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor, të cilin po e mban me shumë sukses, ku vazhdimisht janë duke aderuar qytetarë nga të gjitha viset e Kosovës dhe diaspora. AKR-ja fton të gjithë qytetarët që të bëhen pjesë e këtij procesi për tu bashkuar dhe punuar për ta nxjerrë vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale.

13906985_1150450441663912_4219592514607374123_n

13932874_1150450361663920_637675199979116250_n

13886522_1150450391663917_5745100955512911920_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart