Festë për një të ardhme me të mirë
08/09/2016

Të dashur miq,

Të gjithë ata që deshirojnë të marrin pjesë në datëlindjen e Presidentit të AKR-së z.Behgjet Pacolli me datë 10.09.2016 nga ora 17:00 në Hajvali(në shtepinë e Presidentit Behgjet Pacolli)-Prishtinë, ju njoftojmë që në çdo qytet të Kosovës organizohet udhetim me autobusë, andaj kontaktoni me koordinatorin e deges së AKR-së në Komunën tuaj për më shumë informacione.party

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart