Filloi rrugëtimi i suksesit në Degën e Pejës
11/08/2016

U mbajt kuvendi i nëndegës Raushiq ku e pranishme ishte koordinatorja e Degës së AKR-së në Pejë znj.

Aferdita Grapci , z. Xhevdet Krasniqi, z. Gëzim Muhaxheri dhe znj. Arlinda Lajq -anëtarë të grupit punues . Gjatë këtij kuvendi zgjedhor në mënyrë anonime u zgjedh kryetar z.Betim Mulliqi ndersa anëtarë kryesie:
Fitim Zhuti, Faze Buqolli, Faton Islamaj , Gramos Mulliqi , Skender Voci , Adnan Voci , Blerand Berisha , Kreshnik Shabaj , Musë Thaqi dhe Abedin Ademaj.
Qytetarët e Pejës po i bashkohën çdo ditë alternativës së AKR-së për arritjen e progresit në këtë komunë duke forcuar ekonominë dhe ngritur mirëqenien e qytetarëve.

13659190_1130164717025818_6143942400769269416_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart