Filloj fuqizimi i AKR-së edhe në Shtime
22/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndeges së parë(1) në Shtime. Prezent në këtë kuvend ishin 50 delegat dhe Kryetar u zgjodh Fisnik Bunjaku.
Ditet në vazhdim pasojnë edhe kuvende tjera zgjedhore në nëndegë tjera në Shtime.

shtime-1 shtime-2 shtime

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart