Filloj konsolidimi i AKR-së edhe në Malishevë
17/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Malishevë Besnik Berisha në prani të 38 delegatëve u formua nëndega e parë e komunës së Malishevës, ajo e fshatit Banjë.

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedhen strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:
Kryetar u zgjodh ekonomisti Shaqir Begaj
Nenkryetar: Adil Shala & Kadri Begaj
Sekretar: Besim Elshani
Anëtarë kryesie:
Sabit Buzhala
Jahir Limaj
Qëndresa Begaj
Ilaz Elshani
Admir Begaj
Liridon Elshani
Naser Limaj.

Ditet në vijim pasojnë edhe shumë kuvende zgjedhore të nëndegeve tjera të AKR-së në Malishevë.

malisheva malisheva-01

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart