Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpërndan ndihma në Kosovë
11/08/2016

Në mënyrë aktive Fondacioni “Behgjet Pacolli” shpêrndau ndihma për shumë mijëra qytetarë të Komunave (me fshatrat e tyre) të Artanës, Dardanës, Gjilanit dhe Gjakovës si dhe anës së
Marecit, Gollakut e Ljabjanit.


Vizituam dhe u përkujdesëm edhe për familjen Osmani (më shumë jetima) të Llabjanit qē
ishte temë e mediave ditëve të fundit.
E falenderoj pa masë Zonjën Vana Jerliun e cila që disa javë (ka ardhê nga ShBA), në mënyrë aktive e shumë humane e profesionale është dukë kordinuar shpërndarjën e ndihmave në kombinim me Fondacionin BP, në çdo cep të Kosovës.
Shtruam cdo natë iftare për qytetarë të rendomtë, paralelishtë si në shtepinë time ashtu edhe në qendra e restorante te qyteteve.
Mbrëm isha në Prizren ku shtruam dy iftare paralele, një në Restoranin Mulliri , për disa qindra persona (falenderoj pronarin, organizatorët dhe personelin e restoranit)
dhe një me zt.Halil Kastratin dhe djemtë e tij, të qendrës “Jetimat e Ballkanit” që mundêsojë pregaditjën dhe shpërndarjen e ushqimit të bollshem për 300 përsona më mundësi ekonomike të kufizuara.
Në ditët në vijim,më ndihmën e mikut tim Labinot Tahiri, Fondacioni BP shpërndan ndihma për mijëra qytetarë në Komunën e Ferizajt dhe fshatrave të saj.
Poashtu ne kordinim më komunen e Mitrovicës do të shpërndahen ndihma të bollshme për qytetarët e saj.
Në Prishtinë e Podujevë ndihmat do tē shpërndahën më ndihmën e bashkëpuntorëve te mi dhe Zonjës Vana Jerliu të dielen dhe të hënën.
Ju uroj festën e Fiter Bajramit të gjithëve,Zoti i madhënishëm qoftë më ju!

(fotot më poshtë nuk janë të publikuara nga unë, janë të përmbledhura nga publikimet e më herëshme e të tjerëve në rrjetët sociale)

13524399_10157059682705153_8497990593153557559_n

13524545_10157059904900153_3993037364087097881_n

13600149_10157059681475153_7462227605409897359_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart