Formohen brenda ditës 2 nëndegë të reja në Vushtrri
08/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Vushtrri, përfundoj edhe themelimi i nëndegës së 10-të, në lagjen “Martiraj”.
Në praninë e monitoruesit nga qendra e AKR-së Xhemshit Cakolli, Kordinatorit të Degës së AKR-së për Vushtrri Nasuf Aliu dhe anëtarë të tjerë, si dhe në praninë e 28 delegatëve, u zgjodh kryetarja e kësaj nëndege Liridona Deliu dhe 10 anëtarë të kryesisë.
#Kryetare:Liridona Deliu
#Nënkryetar i parë:Liridon Rrustemi;
#Nënkryetari i dytë:Xhevdet Kovaçi;
#Sekretare: Elmedina Rrustolli ;

Anëtarë të kryesisë:
1.Remzi Tashevci
2.Arber Hoxha
3.Ardit Osmani
4.Arbnor Hasani
5.Leutrim Cecelia
6.Valmire Hyseni
7.Aid Hasani

vushtrri-nendega-1 vushtrri-neneda-1-0

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart