Formohet grupi për forumin e gruas në Prishtinë
11/08/2016

Koordinatoret për Forumin e Gruas për komunën e Prishtinës sot mbajtën një takim pune ku shprehën gatishmerinë e lartë e grave dhe vajzave që t’i bashkohën AKR-së.
Në takim i priti koordinatori për komunën e Prishtinës Valon S Berisha dhe administratori Kastriot Sh Muçolli.

AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor ku fton të gjithë ata që deshirojnë të bëhen pjes e këtij procesi, janë të mirëseardhur.

13508965_1116083261767297_8674271986222757823_n

13537727_1116083245100632_4610831554987267392_n

13567047_1116083318433958_3697073701532457452_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart