Gjakova me AKR-në
11/08/2016

Është rikonsoliduar edhe nëndega e shtatë e Aleancës Kosova e Re në Gjakovë. Ky rikonsolidim është bërë në fazën e riorganizimit dhe zgjedhjeve të brendshme që janë duke u mbajtur në AKR. AKR-ja ka gjetur mbështetje të gjerë në këtë nëndegë në Gjakovë, ashtu siç është duke gjetur edhe në të gjitha pjesët e Kosovës, pasi AKR-ja është subjekt politik që i takon gjithë Kosovës dhe nuk është parti regjionale.

13383469_982068355221868_1016313862_o

13410468_982068381888532_28290654_o

13445981_982068365221867_496468883_o

13446352_982068378555199_930468422_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart