Gjakova edhe më shumë me AKR-në
12/08/2016

Vazhdon konsolidimi i AKR-së në Gjakovë.

U mbajt Kuvendi zgjedhor i nëndeges së parë në Gjakovë.

Nga delegatët e pranishëm u zgjedhen edhe strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:

Kryetar: Naser Bordoniqi
Nënkryetari i parë: Shefqet Krasniqi
Nënkryetari i dytë: Alldyze Bezera
Sekretar: Bekim Kastrati

Anëtaret e Kryesisë:
Hagji Sallaku
Shukri Kastrati
Agim Katrati
Hazbije Haxhishabani
Luljeta Bordoniqi
Artiola Kastrati
Erenik Dujaka

Qytetarët e Gjakovës çdo ditë po i bashkohën alternativës për zhvillimin e vendit.

13680577_1143837312325225_2346927981795732276_n

13686738_1143837308991892_7938675559037481441_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart