Gjakova fuqishëm me AKR-në!
10/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Gjakovë, Luan Shllaku u mbajtë me sukses kuvendi zgjedhor i nëndegës 8/2 në Gjakovë ky me shumicë votash Kryetare është zgjedhur Sulltane Ferizi.

 

gjakova-2 gjakova-1 gjakova

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart