Gjakova prap me AKR-në
12/08/2016

U mbajtë Kuvendi zgjedhor i nëndegës 2/2 ne gjakovë, ku nga delegatët me shumicë votash kryetar u zgjedh z. Luan Shllaku.

Qytetarët e Gjakovës po mirëpresin iniciativën e AKR-së për zhvillimin ekonomik të vendit.

13895101_1148569368518686_2752027505189502436_n 13934657_1148569328518690_8987284767570081420_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart