Gjilani- bastion i AKR-së!
26/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Gjilan, u mbajtë Kuvendi zgjedhor në fshatin “Livoq i Epërm” dhe kjo është Nëndega e 17(shtatëmbëdhjetë) e radhës në Degën e Gjilanit, ku konsolidimi i strukturave të partisë është në vazhdimësi i shkëlqyshëm.

Mbajtjen e këtij kuvendi zgjedhor e udhëheqi Koordinatori Ismet Hajdini ndersa monitorues nga qendra ishte Tefik Ibrahimi.
Delegatët e pranishëm votuan për Kryetar Jeton Hajdini dhe kryesinë që do ta udhëheqë këtë Nëndegë.

1. Jeton Hajdini- Kryetar
2. Isa Abazi- Nënkryetar
3. Shkodran Baliu- Nënkryetar
4. Kastriot Misini- Sekretar
5. Gëzim Abazi- Anëtar Kryesie
6. Liridon Hajdini
7. Drilon Ajvazi
8. Elbasan Isufi
9. Ilaz Kqiku
10. Shqiponjë Hajdini
11. Anduena Abazi

gjilani3 gjilani gjilani2

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart