Gjilani përqafon vlerat liberale të AKR-së
11/10/2016

Aleanca Kosova e Re në Gjilan, nuk ka të ndalur në mbajtjen e Kuvendeve Zgjedhore në qdo vendbanim të qytetit.

Sot u mbajt Kuvendi Zgjedhor në fshatin Malishevë nën udhëheqjen e koordinatorit të Degës z.Ismet Hajdinit.

Me aklamacion nga delegatët e pranishëm u votua për Krytare Vlora Rahimi me profesion profesoresh e gjuhës angleze .
Strukturat që do të udhëheqin me këtë Nëndegë për një mandat janë:
1. Vlora Rahimi Kryetare
2. Drenusha Imeri Nënkryetare
3. Kushtrim Mehmeti Nënkryetar
4. Sherif Maliqi Sekretar
5. Xhylian Ramadani Anëtarë Kryesie
6. Ibrahim Rahimi
7. Veton Hajdini
8. Rinor Rahimi
9. Besnik Satipi
10. Leutrim Shabani
11. Sadat Neziri

gjilan-1 gjilan

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart