Gjilani prap me nëndegë për AKR-në
11/08/2016

U mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës “Dardania 2” në Gjilan ku të pranishëm ishin 50 delegat në zgjedhjen e strukturave të cilat do ta përfaqësojnë lagjen.

Kuvendi i Nëndegës i zgjedhi dhe i votoi këto struktura dhe këta përfaqësues.

Kryetar u zgjedh Sytrim Syla
Nënkryetar Pajtesa Miftari
Sekretar Endrit Ajeti

Anëtarët e Kryesisë

1.Ylber Salihu
2.Lavdim Syla
3.Haki Sejdiu
4.Jetmir Syla
5.Adil Aliu
6.Drilon Rudaku
7.Rinor Halimi

Dega e AKR-së në Gjilan, po vazhdon me intensitet të lartë punën në terren në zgjedhjen e strukturave nepër nëndegë dhe interesimi është evident në çdo lagje të qytetit, shumë të rinjë të kualifikuar,student e nxënës po e përqafojnë programin ekonomik për zhvillim të vendit në hapjen e vendeve të reja të punës, si e vetmja mundësi për ti realizuar ato që 16 vite pas luftës,nuk po konkretizohen nga kjo klasë politike e zhytur në krim dhe korrupsion.

13567366_1129855007056789_6529170640504870401_n

 

13615253_1129855047056785_8854960208802244738_n

13592422_1129855027056787_408546689752918739_n

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart