Gjilani vazhdon rrugën e suksesit me AKR-në!
02/11/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Gjilan u mbajtë Kuvendi Zgjedhor i nëndegës “Arbëria” nën udhëheqjen e Koordinatorit Ismet Hajdini dhe monitoruesit nga qendra Tefik Ibrahimi.

Delegatët e pranishëm votuan unanimisht për Kryetar të Nëndegës së Arbërisë Liridon Daki me profesion Ekonomist.

Strukturat që do të udhëheqin me këtë Nëndegë u zgjedhën :

1. Liridon Daki Kryetar
2. Vjollca Kqiku Nënkryetare
3. Djellza Pireva Nënkryetare
4. Samir Sadiku Sekretar

5. Denis Agaj Anëtar i Kryesisë
6. Jeton Milazimi
7. Feime Kqiku
8. Shqipe Agaj
9. Albana Asllani
10. Hyrije Hamiti
11. Rexhep Kqiku.

gjilan1 gjilan

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart