Gjilani vazhdon t’i bashkohet alternativës së AKR-së për zhvillimin e Kosovës
17/10/2016

Në vazhdën e konsolidimit të strukturave të Degës së AKR-së në Gjilan, nën udhëheqjen e Koordinatorit të Degës Ismet Hajdini dhe monitoruesit nga qendra Tefik Ibrahimi u mbajtē Kuvendi zgjedhor në fshatin Bresalc, ku me aklamacion u votua nga delegatët e pranishëm, për Kryetar Abdylakim Muratin.

Kuvendin në një fjalë rasti e përshendeti dhe monitoruesi nga qendra Tefik Ibrahimi, ku theksoj se e vetmja alternativë e mundshme për të bërë mdryshimin në këtë vend është AKR-ja.

Delegatët e pranishëm me shumicë votash zgjedhen strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:

1. Abdylakim Murati- Kryetar
2. Feriz Miftari- Nënkryetar
3. Enver Murati- Nënkryetar
4. Blerim Haziri- Sekretar
5. Arben Selimi: Anëtar i Kryesisë
6. Gëzim Uruqi
7. Njazi Syla
8. Sylejman Shala
9. Visar Murati
10. Bujar Murati
11. Valmir Abazi

gjilan gfjiklan

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart