Gratë Sindikaliste i japin mbështetje të plotë AKR-së
25/08/2016

Aleanca Kosova e Re është duke u perceptuar edhe nga gratë e Kosovës, si alternativa e vetme për vendin, ku gratë në AKR nuk janë vetëm për plotësimin e kuotave ligjore (diskriminimit pozitiv), por edhe janë pjesë e organizimit, zgjedhjeve, strukturimit dhe vendimmarrjes në AKR.

Sot Rrjeti i Gruas i Sindikalisteve të Moshuara të Kosovës, pati një takim dhe debat të gjerë sensibilizues, me koordinatoren e forumit të gruas së AKR-së, znjsh. Mirlindë Gashi.

Ky rrjet, pas një debati mbi shumë çështje dhe probleme të cilat e preokupojnë Kosovën premtuan një mbështetje të madhe për AKR-në, në mënyrë që me qeverisjen e AKR-së ta nxjerrin vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale.

Në këtë takim morën pjesë edhe kryetari i Federatës së Pensionistëve të Kosovës Rizah Shala, koordinatori i AKR-së për komunën e Prishtinës Valon Berisha, koordinatorja e AKR-së e forumit të grave për Prishtinën Shkurte Berisha, etj.

Gratë në këtë takim shprehën pakënaqësitë e shumta me qeverisjen e vendit deri me tani dhe me qeverisjen aktuale dhe se kjo gjendje i shtynë ato që t’i bashkohen AKR-së, pasi vetëm ky subjekt së bashku me presidentin Behgjet Pacolli, kanë kapacitetet intelektuale dhe pastërtinë identitare për të ndërtuar një Kosovë të re.

DSC_0259

DSC_0261

DSC_0263

DSC_0267

DSC_0237

DSC_0238

DSC_0239

DSC_0242

DSC_0243

DSC_0244

DSC_0245

DSC_0246

DSC_0247

DSC_0248

DSC_0249

DSC_0250

 

DSC_0252

DSC_0253

DSC_0254

DSC_0258

DSC_0255

DSC_0256

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart