Hapet fabrika e kërpudhave në Mitrovicë
02/06/2016

Sot u përurua fabrika më e madhe e kërpudhave në Evropë, në Gushavc të Mitrovicës. Në përurimin e kësaj fabrike ishte i pranishëm edhe presidenti i Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli njëherësh promotori i jetësimit të kësaj ideje. Hapjen solemne të kësaj fabrike e bëri kryetari i Mitrovicës Agim Bahtiri, i cili pavarësisht sfidave dhe pengesave nga qeveria qendrore, me vullnetin dhe vendosmërinë e tij së bashku me presidentin Pacolli, arritën që ta bëjnë realitet këtë fabrikë e cila prodhimin e saj në ditë do ta ketë 4 tonelata. Ky është shembulli më i mirë se si duhet punuar për qytetarët dhe zhvillimin ekonomik edhe në komunat e tjera të Kosovës. Kjo fabrikë sot është vetëm 20% e asaj se çka do të ndërtohet në të ardhmen e afërt në sektorin e prodhimit të kërpudhave. Një fabrikë e tillë shumë shpjet pritet që të ndërtohet edhe në Lipjan. Me qeverisjen e Aleancës Kosova e Re, çdo herë do të jetë primar zhvillimi ekonomik dhe punësimi, nëpërmjet hapjes së fabrikave dhe industrializimit të vendit.13313637_10154123780985856_2114072633_o

13313703_10154123779770856_1027093379_o

13321072_10154123781340856_752607933_o

13321075_10154123779885856_255213913_o

13323968_10154123866855856_773269593_o

13324130_10154123867265856_1283893432_o

13324147_10154123779560856_857978177_o

13334841_10154123867370856_686059621_o

13340716_10154123866775856_965275465_o

13340830_10154123779540856_1473132059_o

13350950_10154123780140856_1775150854_o

13351127_10154123867290856_1038840814_o

13313346_10154123779655856_53463290_o

13313637_10154123780985856_2114072633_o (1)

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart