Islam Pacolli bën thirrje që të investohet më shumë në rininë kosovare
05/06/2018

Deputeti i kuvendit të Kosovës Islam Pacolli gjatë një seance të kuvendit ka bërë thirrje që të investohet më shumë në rininë e Kosovës. Sipas Pacollit një rini e shëndetshme si kjo e Kosovës nuk i ka të plotësuara as kërkesat më bazike për edukim e punësim cilësor. “Themelet e një shoqërie të shëndoshë e me të ardhme të ndritur janë rinia. Të investojmë në kushtet e tyre duke i dhënë atë që rinia meriton. Pa ngjyra politike por vlerësim meritor për të ardhmen e femijëve tanë” tha ndër të tjerash Islam Pacolli.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart