Ja si konsiderohet AKR-ja dhe presidenti i saj (Video)
12/08/2016

Ja një vlerësim për Aleancën Kosova e Re dhe presidentin e saj Behgjet Pacollin, një vlerësim nga Prof. Dr. Lisen Bashkurti.
Nëpërmjet kësaj video mund ta kuptoni më së miri AKR-në dhe presidentin e saj.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart