Kçiqi i Mitrovicës përkrah AKR-në
25/05/2016

Aleanca Kosova e Re çdo ditë e më shumë po gjen përkrahje të gjerë, për të i jap një alternativë të re Kosovës. Çdo ditë e më shumë anëtarë janë duke iu bashkuar alternativës së AKR-së. Një përkrahje të tillë, AKR-ja ka gjetur edhe në fshatin Kçiq të Mitrovicës.

13239472_1092686774106946_305399290949950755_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart