Klina fuqishëm po i bashkohet AKR-së
07/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor, nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Klinë Avni Gashi, u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndeges se lagjes “Mbi stacion të trenit” në Klinë!

Nga procesi i rregullt zgjedhor Kryetar me shumicë votash u zgjedh Ylli Raci.

klina-07

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart