Klina pashmangshëm me AKR-në
10/10/2016

Aleanca Kosova e Re ka mbajtur nëndegën e saj të radhës në fshatin Dush të Klinës ku ka zgjedhur për kryetar Çajup Berishën dhe kryesinë e përbërë nga:

1. Çajup Berisha – kryetar;
2. Mic Berisha – nënkryetar;
3. Blerim M. Berisha – nënkryetar;
4. Kreshnik Berisha – sekretar;
5. Meriton Berisha – anëtarë;
6. Sadri Berisha – anëtarë;
7. Liridon Berisha – anëtarë;
8. Adonard Berisha – anëtarë;
9. Armend Berisha – anëtarë.
10. Fatlum Berisha – anëtarë;
11. Blerim R. Berisha – anëtarë.

AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor ku çdo ditë po pranon aderime të reja dhe fton edhe ata që akoma nuk kanë vendosur se ku do të bashkohen por që duan të mirën dhe ndryshimin e gjendjes së keqe në vend, hapësirën e nevojshme mund ta gjejnë vetëm në AKR.

14502742_1216952568347032_2955594817486567336_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart