Klina tani ka zgjedhjen e saj
10/10/2016

Është mbajtur kuvendi i radhës zgjedhor në komunën e Klinës gjegjësisht në pjesën mbi stacionin e trenit, ku është zgjedhur kryetari Yll Raci dhe kryesia e përbërë nga:

1. Ylli Raci – kryetar;
2. Reland Bajrami – nënkryetar;
3. Barjam Krasniqi – nënkryetar;
4. Alfred Temaj – sekretar;
5. Halit Bajrami – anëtarë;
6. Raze Raci – anëtarë;
7. Gjemajl Bajqinovci – anëtarë;
8. Shqiprim Agushi – anëtarë;
9. Flamur Raci – anëtarë;
10. Agron Bajqinovci – anëtarë;
11. Granit Berisha – anëtarë.

14591740_1216946748347614_3623715637786323729_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart