Klina vazhdon t’i bashkangjitet alternativës liberale të AKR-së
02/11/2016

Në vazhden e aktivitetit politik zgjedhor të AKR-së në Klinë, nën udhëheqjen e koordinatorit Avni Gashi, u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Qabiq.

Nga procesi i rregullt zgjedhor, me shumicë votash u zgjedh kryesia si në vijim:
Deniza Gashi (Kryetare)
Armind Gashi (Nënkryetar)
Qendrim Gashi (Nënkryetar)
Altin Gashi ( Sekretar)
Dardan Gashi (Anëtar)
Dalip Gashi (Anëtar)
Genc Berisha (Anëtar)
Ekrem Gashi (Anëtar)
Drilon Buzhala (Anëtar)
Florentin Gashi (Anëtar)
Avni Gashi (Anëtar).

klina1 klina2

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart